Wist je dat?

 • Op deze pagina elke week er een nieuw leuk weetje, filmpje of foto komt? Houd het dus goed in de gaten.

 • Wist je dat het boek uit 2 delen bestaat? Als rode draad wandel je 3 dagen mee met Jezus door het dodenrijk. Na elk hoofdstuk volgt een kort verhaal. Het eerste korte verhaal is Abel. De persoon die als eerste stierf. Zo wisselt het grote verhaal van de 3 meest cruciale dagen uit de geschiedenis af met korte verhalen die laten hier alles mee te maken maken hebben.

 • Wist je dat ik helemaal geen schrijver ben? Het hele boek is gebaseerd op mijn gedachtenwereld met God. Dat is wat ik op papier heb gezet. Gelukkig duurde het hele proces 12 jaar en heb ik in die tijd rustig mijn schrijfstijl ontwikkeld.

 • Wist je dat het allemaal begon toen ik 30 werd? Ik ging 40 dagen vasten. In die dagen zijn de eerste ideeën ontstaan.

 • Wist je dat ik het boek op de meest uiteenlopende plekken heb geschreven? Thuis werken is erg lastig. Ik heb vele uren op bed met de laptop op schoot gezeten. Hier zijn een aantal leukere tips voor schrijven:

  • La PLace is by far de beste met lekkere koffie, smoothies en taartjes. La Place Amersfoort en La Place ‘t Harde hebben bij elkaar heel wat kopjes koffie ingeschonken. Als trouwe klant heb ik vele drankjes en taartjes gratis gehad.
  • ⁠In 2022 werd ik 40 en heb ik weer 40 dagen gevast. M’n vrouw stuurde me voor 8 dagen naar Mallorca met de boodschap: schrijf dat boek af! ‘t Was bíjna gelukt.
  • Camping De Betteld. Midden in de winter in het chalet van meneer van Beelen heb ik de laatste bladzijdes geschreven. Daar in dat chalet zette ik mijn laatste punt. Het was een euforisch moment.

Kom je volgende week weer terug? Voor een leuke “Wist je dat UPDATE?” Er zal ook op deze pagina aangekondigd worden hoe je kan meehelpen het boek te verspreiden. To Be Continued.